Infobrev

Enkelt og overskueligt

Infobrev

Velkommen til Kviktrafikskole

Vores målsætning er, at give kørekort til vores Elever på en meget enkelt og overskueligt måde, uden ubehagelig overraskelser gennem forløbet, og at eleverne går herfra som glade og tilfredse kunder, og alt er forløbet uden vanskeligheder.

Der er mange ting at holde styr på, når man skal til, at tage et kørekort. Derfor vil vi her give dig en række vigtige informationer, som gør forløbet bliver mere overskueligt.

Hvis du på noget tidspunkt under dit forløb er i tvivl eller utilfreds med noget, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 35 54 55

Vigtige informationer

Lektionsplan/Logbog og ansøgning om Kørekort.

Når du har besluttet dig for, at starte på Kviktrafikskole får du udleveret en ansøgning om kørekort og en lektionsplan. Denne lektionsplan skal medbringes til alle praktiske og teoretiske undervisningslektioner, der skal underskrives af både kørerlærer og dig selv som elev.

Det er et lovkrav, at lektionsrækkefølgen skal overholdes.

Manøvrebane

Du aftaler tid til manøvrebanekørsel på køreskolen. Aflysning skal ske senest 5 hverdage før. Hvis du af en eller anden grund ikke møder op til manøvrebanen, hæfter du for manøvrebane (2500 kr.)

Gratis introaften

Opstart hver uge

Teoriprøve

Du skal melde dig til teoriprøve så hurtigt som muligt, da der er ca. 2 – 4 ugers ventetid på teoriprøver hos politiet. Inden aflæggelse af teoriprøven skal alt undervisning til og med Teori 8 være gennemført.

Du skal skrive under på ansøgningen, når du tilmelder dig til teoriprøve. Vedlæg sammen med ansøgningsskemaet:

 • Kopi af sygesikringsbevis (Ganske almindelig sort/hvid kopi.)
 • Førstehjælpskursus (Skal bestilles hos køreskolen.)
 • Lægeerklæring (bestilles hos din egen læge, husk at medbringe et stk. pasfoto til lægen.)
 • Udenlandsk statsborger skal vedlægge kopi af opholdstilladelse og pas

Aflever alt dette til på køreskolen
Selve teoriprøven foregår i politiets lokaler på Toftegårdsplads/Gammel Køge Landevej 1 – Kom i god tid. Du bliver afvist, hvis du kommer forsent.

Når du skal til teoriprøve skal du medbringe følgende.

 1. Ansøgning om kørekort, som du selv skal sikre dig er underskrevet af underviserne på manøvrebane, i teorilokalet og praktisk køreundervisning.
 2. Logbog/Lektionsplan (underskrevet til og med lektion 16.)
 3. Gyldigt pas ( Hvis du ikke har et pas, skal du medbringe original dåbsattest/navneattest og billedlegitimation)

Køreteknisk anlæg

Køreteknisk kursus skal være afviklet inden den praktiske prøve. Aftal tid for køreteknisk anlæg på køreskolen – dog først efter du har aftalt det med din kørelærer.
Aflysning skal ske senest 7 hverdage før. Hvis du af en eller anden grund ikke møder op på køreteknisk anlæg, hæfter du for banen selv. pris ifølge hjemmesiden.

Praktisk Køreprøve

Du kan tilmeldes den praktiske prøve, når du har bestået teoriprøven, du bestiller prøven hos din kørelærer

Til køreprøven skal du huske at medbringe.

 1. Ansøgning om kørekort.
 2. Lektionsplan/Logbog (i underskrevet stand)
 3. Gyldigt pas ( Hvis du ikke har et pas, skal du medbringe original dåbsattest/navneattest og billedlegitimation)

Prøven kan senest aflyses 5 hverdage før, ved personligt fremmøde på køreskolen.

Aflysninger

Skulle du komme i en situation, hvor du er nødsaget til at aflyse en indgået aftale, anmoder vi dig om, at gøre det i meget god tid. Hvis du aflyser for sent, skal du betale fuldt honorar for den aftale køretid.

Seneste tider for aflysninger

Førstehjælp: 3 hverdage før, ved frem mødet på kontoret i åbningstiden. Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det dig en nyt kursus pris ifølge hjemmeside

Manøvrebane: 5 hverdage ved frem mødet på kontoret i åbningstiden. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det dig en ny bane pris ifølge hjemmeside.)

Kørelektion: 1. hverdag før, inden kl. 12.00 telefonisk hos din kørelærer. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det dig en ny lektion pris ifølge hjemmeside.)

Køreteknisk anlæg: 7 hverdage før, ved frem møde på kontoret i åbningstiden. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det dig ny bane, pris ifølge hjemmeside)

Teoriprøven: 6 hverdage før, ved frem møde på kontoret i åbningstiden. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent skal du betale nyt gebyr til politiet pris ifølge hjemmeside.)

Køreprøven: 6 hverdage før, inden kl. 12.00 telefonisk hos din kørelærer. ( Hvis du udebliver/melder afbud forsent koster det dig en ny køreprøve, samt gebyr til politiet for ny prøve, pris ifølge hjemmeside.)

Pauser i undervisningen

Rigspolitichefen har bestemt, at der ikke må være ophold af længere varighed i undervisningen. Det betyder i praksis at:

 1. Hvis du ikke har været ude at køre i skolevognen endnu, og du ikke har modtaget teoriundervisning i tre måneder, så skal du starte helt forfra med undervisningen i teori.
 2. Hvis du har været ude at køre og har holdt pause på 3 måneder eller mere, så skal du starte forfra med den del af undervisningen som omhandler manøvrer på vej. Afsnit 7.0
 3. Har du ikke bestået din teoriprøve og ikke har modtaget undervisning i 4 måneder, skal du starte helt forfra med undervisningen.
 4. Hvis du bestået din teoriprøve og derefter holder pause på mere end 5 måneder skal du begynde helt forfra med køreuddannelsen.

Ring eventuelt og hør på kontoret om de nærmere regler i tilfælde af, at du planlægger en længere pause.

God fornøjelse med din køreuddannelse.

Skal det her være dig?

Tilmeld dig helt uforpligtende i dag

Hvad siger vores elever?

Vi har 100-vis af anmeldelser på Trustpilot

Fem stjerner

Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med undervisningstimer på skolen. Der er 2 x 45 min inkluderet i pakken og kørelæreren formået at kommunikere det vigtigste så jeg følte mig velforberedt til prøven. Med generhvervelses pakken tør jeg godt sige, at investere man den nødvendig tid (på teori test prøverne) og hører efter under praktik forberedelserne består man med garanti første gang.

Fem stjerner

Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.
Så skiftet jeg til Kvikkøreskole, hvor jeg havde kørsel med Mashood. Han har virkelig meget tålmodighed, han forklare dig tingene så man forstår det. Han presser en, fordi han ved man godt kan, hvilket er prositivt. Hvor min gamle kørelærer bare var på hans telefon.
Masood fortæller dig hvad du skal lægge vægt på, hvilke ting man skal arbejde på til næste kørsel. Dette hjælper en del, da man så til næste gang ved man skal forbedre.
På kvikkøreskole er de også meget flexisible med lektionerne, så når man har et studie ved siden af passer det perfekt. Alt i alt 5 ud af 5 stjerner, fik mit kørekort fordi jeg havde en god og tålmodig underviser!

Fem stjerner

Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Kvik Trafik Skole kan varmt anbefales!

Fem stjerner

Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Fem stjerner

Professionel og venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.
Kørelærerne var ikke blot kompetente, men også utroligt søde og venlige. Deres dedikation til elevernes succes var tydelig, da de stillede sig til rådighed under hele forløbet. Jeg havde fornøjelsen af at have Naeem som min kørelærer, og hans evne til at forklare køreteknikker gjorde hele processen både lærerig og behagelig.
Køreskolen har en fleksibel tilgang til teoriundervisningen. Du har muligheden for at skræddersy dine egne timer, som gjorder det muligt for mig at tilpasse forløbet til mine egne behov og tidsplan, hvilket gjorde hele processen mere bekvem.
Jeg kan varmt anbefale Kviktrafikskole til alle, der leder efter en køreskole, der prioriterer eleven og tilbyder en professionel, venlig og fleksibel tilgang til køreundervisning.

Fem stjerner

Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Fem stjerner

Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,
Dygtige og søde kørelærer, der prioriterer eleverne højest.
Kan varmt anbefale køreskole og kunne jeg havde givet flera stjerner så havde jeg gjordt det. 👍👍👍👍

Fem stjerner

En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at imødekomme mit ønske om en hurtig generhvervelse.
Jeg kan uden forbehold anbefale køreskolen til andre, som skal (gen)erhverve sit kørekort!

Fem stjerner

Professionelt

Jeg gennemførte både teori og køreprøven i første huk! Det har uden tvivl været på grund af det grundige teoriforløb, og min kørelærer Naeem. På et personligt plan, en meget sympatisk og energisk kørelærer med meget overskud. Og professionelt var han god til at give feedback på mangler, og havde et realistisk tilgang til forløbet

Fem stjerner

Rigtig glad

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort med Yar som min kørelære han er god til at lære fra sig og hjælper sine elever rigtig godt.

Fem stjerner

Rigtig god oplevelse!

Jeg havde Ozcan som kørerlærer. Super dygtig og sød. Jeg kan kun give ham min største anbefaling!

Fem stjerner

En kørerskole der kan sit kram

Jeg tvivler på at man kan finde en bedre kørelære. Det har været mig en oplevelse og en ærer at møde nogen så dygtige til og glade for deres arbejde.

Fem stjerner

Kan stærkt anbefales

Virkelig fed undervisning, der både indbefatter tegnede eksempler, god kørselsundervisning med godt forklarede eksempler og konkret feedback.

Fem stjerner

Første forsøg

Jeg har bestået alle prøver på første gang. Kørelære tager dig godt imod dig og kan klart anbefale.

Fem stjerner

Meget glad

Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole. Jeg har været super glad for det. De er meget venlige, og imødekommende. Udover det så er undervisningen super fin, og med plads til noget humor.

Fem stjerner

Hovedstandens bedste skole

Jeg har været igang tidligere på en anden skole, det fungerede slet ikke. jeg blevet anbefalet Kviktrafik skole og jeg fortryder på ingen måder at jeg skiftede skole.