Generhvervelse af kørekort

Kontakt os for tilmelding til generhvervspakken eller kørselsforbud

Generhvervelse af kørekort

Vi tilbyder generhvervelse af kørekort

Hvis du har fået frakendt retten til betinget kørsel skal du igen op til en orienterende køreprøve. Det indebærer både en praktisk køreprøve samt en teoriprøve, der skal sikre, at du kan huske stoffet. For de fleste er selve den praktiske prøve ikke særlig problematisk, da de som reelt er rutinerede på vejene. Vi anbefaler dog alligevel en enkelt køretur med kørelærer ved siden, for at få opfrisket de generelle tips, der kan være vigtige til køreprøven.

Teoriprøven er oftest dér, hvor det går galt for rutinerede bilister ved generhvervelse af kørekort. Består man ikke teoriprøven første gang, vil politiet inddrage dit kørekort med det samme. Med generhvervelse af kørekort hos Kviktrafikskole sørger vi for, at du bliver klædt godt på til teorien gennem teorikurser i øjenhøjde og med en masse materiale til rådighed.

Vi har i mere end 12 år udbudt kørekort. Heraf har vi løbende perfektioneret vores undervisning med tryghed, ærlighed og ikke mindst professionalisme i fokus. Tøv ikke med at kontakte os i dag.

Ærlig og professionel køreskole

Fra vores køreskole i København har vi samlet en række professionelle kørelærer, der bl.a. er dygtige til at hjælpe med generhvervelse af kørekort. Vi ved godt, at du allerede kender til det meste af stoffet. Derfor spilder vi ikke tid på at lære dig om alt det, du i forvejen ved, men forsøger i stedet at opfriske de usædvanlige regler, man som bilist ikke bruger særlig ofte.

Vi lægger også vægt på komforten i vores køreskole. Selvom du ikke skal igennem al teorien, ønsker vi alligevel, at du får en behagelig oplevelse. Derfor har vi valgt at investere i ægte biograf stole på vores køreskole i København.

Ubegrænsede teorikurser

Generhvervelse af kørekort er i stor grad individuelt. Derfor er mængden af tid man skal bruge på at gennemgå stoffet også meget varierende. Hos Kviktrafikskole giver vi dig fri rådighed til at tage tingene i netop dit tempo.

Du får både ubegrænset adgang til teorikurser inkl. materialer samt ubegrænsede evaluerende teoriprøver. Så kan du blive ved med at øve dig, indtil du føler dig helt klar til den reelle teoriprøve.

Få en pris på generhvervelse af kørekort hos os

Hos Kviktrafikskole har vi altid super fair og gennemsigtige priser, og sætter samtidigt fokus på at levere service af topkvalitet. Hvis du har yderligere spørgsmål til os vedrørende reglerne inden for fratagelse af kørekort, kørselsforbud el. lign., kan du altid tage fat i os.

Ring til os på tlf. 35 35 54 55, send en e-mail til mail@kviktrafikskole.dk eller bruge kontaktformularen hvis du ønsker at starte.

Vi ser frem til at hjælpe dig tilbage på vejen igen!

Gratis introaften

Opstart hver uge

Skal det her være dig?

Tilmeld dig helt uforpligtende i dag

Hvad siger vores elever?

Vi har 100-vis af anmeldelser på Trustpilot

Fem stjerner

Effektiv generhvervelses pakke

Jeg skulle op til generhvervelse. Pakken prismæssigt var meget rimelig. Teorien kunne klares udlukkende ved at tag test prøverne på bedrebilist. Men muligheden er man kan supplere med undervisningstimer på skolen. Der er 2 x 45 min inkluderet i pakken og kørelæreren formået at kommunikere det vigtigste så jeg følte mig velforberedt til prøven. Med generhvervelses pakken tør jeg godt sige, at investere man den nødvendig tid (på teori test prøverne) og hører efter under praktik forberedelserne består man med garanti første gang.

Fem stjerner

Jeg er kommet fra en anden køreskole…

Jeg er kommet fra en anden køreskole af, hvor jeg ikke blev lært det jeg skulle og bare blev sendt op til en prøve uden at jeg rent faktisk var klar. De tog overpris og var ikke gode underviser.
Så skiftet jeg til Kvikkøreskole, hvor jeg havde kørsel med Mashood. Han har virkelig meget tålmodighed, han forklare dig tingene så man forstår det. Han presser en, fordi han ved man godt kan, hvilket er prositivt. Hvor min gamle kørelærer bare var på hans telefon.
Masood fortæller dig hvad du skal lægge vægt på, hvilke ting man skal arbejde på til næste kørsel. Dette hjælper en del, da man så til næste gang ved man skal forbedre.
På kvikkøreskole er de også meget flexisible med lektionerne, så når man har et studie ved siden af passer det perfekt. Alt i alt 5 ud af 5 stjerner, fik mit kørekort fordi jeg havde en god og tålmodig underviser!

Fem stjerner

Super god og hjælpsom køreskole

Super god og hjælpsom køreskole!
De har virkelig høj fokus på den individuelle køreskole elev og ens personlige fremgang.

Kvik Trafik Skole kan varmt anbefales!

Fem stjerner

Fremragende køreskole

Mit forløb har været rigtig positivt og jeg har haft en rigtig god kørelærer, som har hjulpet mig til at opnå et godt niveau som bilist.

Fem stjerner

Professionel og venlig køreskoleoplevelse

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse med Kviktrafikskole. Fra start til slut var det tydeligt, at eleven stod i centrum, og hele forløbet var præget af professionalisme.
Kørelærerne var ikke blot kompetente, men også utroligt søde og venlige. Deres dedikation til elevernes succes var tydelig, da de stillede sig til rådighed under hele forløbet. Jeg havde fornøjelsen af at have Naeem som min kørelærer, og hans evne til at forklare køreteknikker gjorde hele processen både lærerig og behagelig.
Køreskolen har en fleksibel tilgang til teoriundervisningen. Du har muligheden for at skræddersy dine egne timer, som gjorder det muligt for mig at tilpasse forløbet til mine egne behov og tidsplan, hvilket gjorde hele processen mere bekvem.
Jeg kan varmt anbefale Kviktrafikskole til alle, der leder efter en køreskole, der prioriterer eleven og tilbyder en professionel, venlig og fleksibel tilgang til køreundervisning.

Fem stjerner

Rigtig god kørerlærer(Masood)

Rigtig god kørerlærer(Masood), siger tingene som de er, og det får man bestemt gavn af til selve prøverne. Professionel hele vejen igennem forløbet og fornuftige priser.

Fem stjerner

Københavns bedste køreskole.

Københavns bedste køreskole.
Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole.
Er lige blivet færdigt med mit kørekort.Har fået den bedste oplevelse, jeg havde Masood Ahmad som kørelærer,
Dygtige og søde kørelærer, der prioriterer eleverne højest.
Kan varmt anbefale køreskole og kunne jeg havde givet flera stjerner så havde jeg gjordt det. 👍👍👍👍

Fem stjerner

En sand fornøjelse

Jeg generhvervede for nyligt mit kørekort med hjælp fra Masood fra Kviktrafikskole, som gjorde forløbet gnidningsfrit. Til min store glæde blev forløbet gennemført på meget kort tid, da Masood gjorde sit ypperste for at imødekomme mit ønske om en hurtig generhvervelse.
Jeg kan uden forbehold anbefale køreskolen til andre, som skal (gen)erhverve sit kørekort!

Fem stjerner

Professionelt

Jeg gennemførte både teori og køreprøven i første huk! Det har uden tvivl været på grund af det grundige teoriforløb, og min kørelærer Naeem. På et personligt plan, en meget sympatisk og energisk kørelærer med meget overskud. Og professionelt var han god til at give feedback på mangler, og havde et realistisk tilgang til forløbet

Fem stjerner

Rigtig glad

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort med Yar som min kørelære han er god til at lære fra sig og hjælper sine elever rigtig godt.

Fem stjerner

Rigtig god oplevelse!

Jeg havde Ozcan som kørerlærer. Super dygtig og sød. Jeg kan kun give ham min største anbefaling!

Fem stjerner

En kørerskole der kan sit kram

Jeg tvivler på at man kan finde en bedre kørelære. Det har været mig en oplevelse og en ærer at møde nogen så dygtige til og glade for deres arbejde.

Fem stjerner

Kan stærkt anbefales

Virkelig fed undervisning, der både indbefatter tegnede eksempler, god kørselsundervisning med godt forklarede eksempler og konkret feedback.

Fem stjerner

Første forsøg

Jeg har bestået alle prøver på første gang. Kørelære tager dig godt imod dig og kan klart anbefale.

Fem stjerner

Meget glad

Jeg kan varmt anbefale kviktrafikskole. Jeg har været super glad for det. De er meget venlige, og imødekommende. Udover det så er undervisningen super fin, og med plads til noget humor.

Fem stjerner

Hovedstandens bedste skole

Jeg har været igang tidligere på en anden skole, det fungerede slet ikke. jeg blevet anbefalet Kviktrafik skole og jeg fortryder på ingen måder at jeg skiftede skole.